Nagellak voor mannen……dat dragen alleen homo’s

Wij Nederlanders zijn zo lekker open minded hoor je vaak.
Je mag zijn wie je bent, dragen wat je wilt als je maar gelukkig bent.
Toch? Nou vorige week kwam ik tot de ontdekking dat veel lezers op Facebook mensen graag in hokjes plaatsen.

Een man met nagellak

André Hazes heeft een foto geplaatst waarop te zien is dat zijn moeder Rachel zijn nagels lakt.
Nou daar vonden veel mensen wat van!
2019 en mensen zijn in shock van een jonge man die zijn nagels lakt.
Want make-up dat is toch alleen voor vrouwen, oudere rockartiesten of clowns?
Hoezo mag een man zich niet druk maken om zijn uiterlijk en zijn nagels een kleurtje geven?

 

Ik citeer even een paar opmerkingen die ik voorbij zag komen:

 

Hij moet zeker nog uit de kast komen?

Belachelijk een man die zijn nagels lakt

Word eens een grote jongen!

Zijn vader zou in zijn broek schijten

Kneus

En vooral heel veel opmerkingen die beledigend zijn en doelen op dat alleen Homo’s hun nagels lakken.

 

De wereld vergaat toch niet?

Alsjeblieft mensen! Doe eens niet zo lelijk.
Wat is er shocking aan dat een man zijn nagels lakt?
En nou is dit ook nog een man die op een podium staat te zingen.
Maar al zou hij op kantoor werken dat maakt hem toch geen mindere werknemer?
Eerlijk: ik zou ook wel even gek op kijken als mijn man zijn nagels gaat lakken.
Ik vind dat niet bij hem passen dus ik zou verrast zijn. Ik hoop dat hij me ook niet in een hokje plaatst als ik bepaalde dingen draag dus waarom zou ik dat andersom wel doen?

Een rondje Google laat mij zien dat al eeuwen geleden mannen nagellak droegen.
Volgens deze site: mens en gezondheid droegen de mannen al 3000 jaar voor Christus nagellak. In het oude Egypte bepaalde de status of je je nagels kleurde. Vele mummies gingen met gekleurde nagels in hun graf.

Heb jij er ervaring mee?

Ken jij mannen die hun nagels lakken?
De voetballers Christian Ronaldo en Evgeniy Levchenko hebben hun teennagels wel eens zwart gelakt omdat ,volgens de bladen, hun teennagels van het voetballen er zo lelijk uit zagen.
Zanger Seal, de door veel vrouwen begeerde David Beckham en Johnny Depp lakken regelmatig hun nagels.

Ik hoor regelmatig dat kleine jongens hun nagels wel eens willen lakken.
Veel vaders hebben dit liever niet, maak geen homo van mijn zoon!
Serieus? Denk je dat een kleurtje op je zoon zijn nageltjes hem zouden veranderen in een homo?

Hoe ga ik er mee om?

Mijn zoon wilde ook soms nagellak.
Weet je het zeker vroegen we? Mensen kunnen er opmerkingen over maken omdat je geen meisje bent?
Hij wist het zeker hij wilde ook gelakte nagels en zo ging hij een dagje naar het strand met zijn tante.
Op het terras zei het meisje van de bediening: oh wauw wat een mooie nagels heb je!
Mooi hé? Zei hij trots: dat hebben rocksterren ook!

 

nagellak voor mannen

 

De maandag erop heb ik toch de nagellak eraf gehaald omdat ik niet wilde dat hij gepest zou worden op school. Nu zou ik dat niet meer doen denk ik.
Hij mag zijn wie hij is, dragen wat hij wilt en dat maakt hem geen kneus of een homo.

De wereld zou zoveel leuker zijn als mensen je niet gelijk in een hokje plaatsen.
En zeg nou zelf? Veel gekleurde nagels maakt het toch alleen maar vrolijker?

Groetjes Kaat

 

foto van de mannelijke voeten komt van Pixabay

4 antwoorden op “Nagellak voor mannen……dat dragen alleen homo’s”

 1. vrouwen denken dat ze alles kunnen dragen en alles aan kunnen doen wat ze willen, of het nu mannen of vrouwenkleding is . het maakt ze niets uit . maar er zijn een aantal zaken waarvan de vrouwen vinden dat ze van hun zijn , en dat wij mannen daar van moeten afblijven . maar als je als man je nagels wilt lakken ,met een panty aan in het openbaar wilt lopen , op schoenen met hakken wilt lopen, of omdat je het prettig vind een bh tje te dragen , omdat je tijdens het sporten een beetje last heb van je man-boobs, dan is de wereld ineens te klein . dan vinden vrouwen er van alles van , en dan wordt je al heel snel weg gezet als homo of travo . en dat is echt onterecht en onaanvaardbaar

 2. Vrouwen hebben hun zaakjes in de mode echt goed voor elkaar en kunnen letterlijk alles ongestraft dragen en doen waar ze zin in hebben, als ik alleen al op de Zalando-site zie hoeveel mannenschoenen letterlijk gekopieerd zijn in vrouwen-schoenen dan wordt ik werkelijk ontzettend boos. Wat is er nog in de mannenmode dat alleen voor mannen is, vrouwen pikken alles van ons af en OWEE als er een man is die het durft om zijn nagels te lakken of heerlijk in een rok wil lopen of een panty wil dragen, dan zie ik dat vrouwen helemaal van slag zijn en zich geen raad weten!!, dit is letterlijk wat ik met regelmaat mee maak en zie aan hun schrikreactie en het verschieten van kleur. Ik vind het schokkend om te lezen dat mannen niet heerlijk kunnen genieten van mooie nagels met een kleurtje erop!!

  Het wordt in 2020 echt de hoogste tijd dat mannen eens dezelfde rechten krijgen als vrouwen en ook kunnen genieten van de mooie mode waar vrouwen ons mee aftroeven.

  Vrouwen mogen zelfs Formule-1 rijden en willen dan ook nog beter zijn dan de mannen, hoe ver laten wij mannen het komen voordat wij ook dezelfde dingen kunnen doen die zij andersom al jaren doen en alles voor elkaar krijgen wat ze maar willen.

  Vrouwen hebben mannen niet meer nodig omdat zij hun zaakjes goed voor elkaar hebben en zich met alles wat te koop is mooi kunnen maken.
  Zonder make-up zouden vrouwen zich geen raad weten.
  Dit moest ik even kwijt, en ik weet nu al dat veel vrouwen het niet met mij eens zijn, terwijl dit ECHT de waarheid is.

 3. ik wil niks met homos te maken hebben maar ik draag wel gewoon nagellak , zelf ben ik dus ook absoluut geen homo

 4. Ik zou willen weten, wat heeft de betekenis dat mannen hun nagels lakken, na mijn idee zit daar een gedachten achter wie kan mijn dit vertellen en uitleggen, ben er nieuwsgierig naar groetjes mevrouw Regina Hendriks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.